Weekmenu 

maandag 21 t/m vrijdag 25 november

Week 47


€ 7,50

Maandag                                                                                                                                                      Saucijsje, gestoofde andijvie en gekookte aardappelen met jus

Dinsdag 
Gehaktbal, broccoli en gekookte aardappelen met jus

Woensdag                                                                                                                                                        Pasta Bolognaise met gehakt, paprika en ui

Donderdag 
Hamburger, snijbonen en gekookte aardappelen met jus

Vrijdag 
Kibbeling met friet en salade

 

In plaats van de dagschotel kan er ook  schnitzel of gehaktbal met friet en salade besteld worden €7,50

 

Elke donderdag maken we ook een lekkere loempia  € 4,50

De keuken is geopend van maandag t/m vrijdag van 11.30 – 14.00 uur

CONTACT

Eeterie WIJKoken

Noorderstraat 142
9611 AN Sappemeer Noord

0598-326237
cateringhoogezand@werkpro.nl

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag 10.00 - 14.00 uur donderdag en vrijdagavond 17.00-20.00 uur

Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m vrijdag 8.00-15.00 uur

onderdeel van