Catering

Bij Eeterie WIJkoken kunt u ook terecht voor catering voor bijvoorbeeld evenementen, feesten en vergaderingen. Vele mogelijkheden in combinatie met de juiste prijs. Wij bieden een zeer uiteenlopend assortiment.

Heeft u zelf ideeën of wensen, dan is in overleg veel mogelijk!

Dranken

Koffie, thee (per kopje) €1,25
Frisdrank (per glas) €1,35
Bier (per flesje) €2,50
Wijn (per glas) €2,50
Melk, karnemelk, jus d’orange (per liter) €3,75

Lunch

Per persoon €7,50
• 2 vers belegde broodjes
• melk, karnemeld of jus d’orange

Aan te vullen met:

Soep van de dag €2,00
Muesli- of krentenbol €1,25
Broodje kroket €1,75
Vers fruit €1,00
Kadetje met divers beleg €1,50

 

Multiculturele hapjes  

Kleine hapjes schaal (30-40 hapjes) €25,00
Grote hapjes schaal (50-60 hapjes) €35,00

Samenstelling van de hapjes in overleg.

Koud:
• Pica ballen
• Mini saté
• Gevulde pannenkoekhapjes met vlees, vis of vegetarisch
• Diverse soorten sushi
• Spiesjes met tomaat, fetakaas, basilicum
• Zoete pepertje gevuld met roomkaas
• Gevulde eieren
• Cocktailworstjes met gesmolten kaas
• Asperges met ham
• Dadels gevuld met roomkaas
• Chorizo met olijven
• Horenje salami roomkaas

Warm:
• Mini loempia’s 
• Kaasballen
• Mini mix
• Pasteitje met vlees
• Pasteitje met vis
• Pasteitje met kip
• Pasteitje met vegetarische vulling

Kook workshops

Heeft u een uitje gepland maar weet u nog niet waar naar toe. Of wilt u eens kennis maken met een andere culinaire keuken? Informeer dan eens naar onze kookworkshops. Vanaf €30,00 per persoon en vanaf 8 personen. Wij kunnen zowel in onze eigen keuken als of locatie een kookworkshop verzorgen. Maak uw wensen kenbaar, in overleg is veel mogelijk.

Enkele voorbeelden van workshops:
• Tapas & Pinchos
• Asian Bites
• Tropisch Antilliaans
• Mediterrane smaken
• High Tea 

Buffet service

Stamppot buffet

per persoon €8,50
• Boerenkool, hutspot of zuurkool
• Worst en/of spekjes en/of jus
• Augurkjes en/of (zilver)uitjes

Extra:
• speklapje, €2,00
• stoofvlees, €2,50
• gehaktbal, €2,75

Samenstellen en kosten van het buffet in overleg. Gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur. 

Diner buffet (3 gangen)

per persoon vanaf €14,75
• Soep en/of voorgerechten
• Hoofdgerechten
• Nagerechten

Soepen:
• (Chinese) tomatensoep
• Groentesoep
• Kippensoep
• Pompoensoep
• Linzensoep
• Champignonsoep

Koud:
• Aardappelsalade
• Griekse salade
• Vissalade
• Kipkerrie salade
• Rijst salade
• Pasta salade
• Selderie salade

Warm:
• Runder curry
• Vis curry
• Kip curry
• Babi pangang
• Fou yong hai
• Chow siew (zoet vlees)
• Tjap tjoy
• Saté Babi of Ajam
• Nasi
• Bami
• Vegetarische curry
• Quiche Lorraine
• Zalmfilet
• Lamsbout met honing en tijm

Nagerecht: 
• Chocolade mousse
• Panna cotta
• Creme karamel
• Bavarois
• Grieke Yoghurt met honing en walnoten
• Tiramisu
• Appeltaart met vanille ijs

Tapas buffet
Per persoon vanaf €16,50

• Soep vooraf
• Proeverij van diverse voorgerechten
• Proeverij van diverse hoofdgerechten
• Proeverij van diverse nagerechten

Barbecue buffet
Prijs in overleg

• Vlees
• Salade en sauze
• Stokbrood 

Verhuur

Materialen
Prijzen per dag/per stuk

Hotspot €5,00
Shaving dish inclusief 2 pottel gel €5,00
Sta-tafel met rok / klaptafel €6,50
Au-bainmarie bak (voor op tafel) €5,00
Au-bainmarie kar 2 vak €10,00
Au-bainmarie kar 3 vak €15,00
Gas-barbecue inclusief gasfles €25,00
Koffiezetapparaat “Bravilor” (inclusief filters) €5,00
Waterkoker €2,50
Glaswerk (bier/frisdrank/wijn) €0,10
Servies (borden/soepkommen/koffiekopjes etc.) €0,25
Bestek  €0,10
Kleedjes €1,00
Kantinestoelen (stapelbaar) afhalen €1,00

Dit is een greep uit ons assortiment. Bel of mail voor informatie.

Op locatie
Klaarzetten, aankleden en bediening per uur (ex btw.) €14,00 

Catering nodig?
Bel: 0598-326237

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag 8.00-15.00 uur

CONTACT

Eeterie WIJKoken

Van der Duyn van Maasdamweg 216
9602 VT Hoogezand
0598-326237
cateringhoogezand@werkpro.nl

OPENINGSTIJDEN

dinsdag t/m vrijdag 11.30 - 14.00 uur
woensdag 16.30 - 18.00 uur

Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m vrijdag 8.00-15.00 uur

onderdeel van